Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Highschool Voetbalklas

Highschool Voetbal is een samenwerking tussen Thorbecke Voortgezet Onderwijs en de KNVB. In de onderbouw krijg je onder schooltijd 4 lesuren (techniek)training. Highschool voetbal wordt twee keer per week aangeboden op de velden van Excelsior.

Het doel van voetballen is natuurlijk winnen. Daarom is er veel aandacht voor aanvallen, omschakelen en verdedigen. We vinden het ook heel belangrijk dat je snapt wat je aan het doen bent, dus wordt er veel uitgelegd.

Voetballers die zich heel erg goed ontwikkelen, kunnen misschien doorgroeien van highschoolleerling naar topsporter.*

Om topsportleerling te worden, moet je talent erkend zijn door de KNVB. Thorbecke Voortgezet Onderwijs is de enige Topsport Talentschool in de regio. 

In het verleden zijn er al meerdere jongens én meisjes vanuit highschool voetbal van Thorbecke VO doorgestroomd naar één van de profclubs in Rotterdam.  

Kosten
Er zijn extra kosten verbonden aan dit profiel. U moet dan denken aan: Huur van faciliteiten als zalen en velden, maar ook de kosten van de sportkleding. De jaarlijkse kosten hiervan zijn € 180,-

Klik hier om je aan te melden voor de testdag van highschool voetbal.


Op deze dag doe je allerlei oefen- en spelvormen en wordt je beoordeeld door de voetbaltrainers. Na afloop van deze dag besluiten zij of je goed genoeg bent voor een highschool voetbalklas.

Als dit niet lukt, mag je altijd nog meedoen aan de test voor de Sportklas.

Wil je informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met het hoofd van Bureau Topsport & Highschool: 
Dhr. Velberg, tvelberg@tvo-rotterdam.nl

Voor informatie over het aanmelden, proeflessen, Open Huis, testdagen, audities etc. verwijzen wij u naar de link "Aanmelden" hierboven.

 

 

« ga terug

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?