Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Highschool Voetbalklas

Highschool Voetbal is een samenwerking tussen Thorbecke Voortgezet Onderwijs en de KNVB. In de onderbouw krijg je onder schooltijd 4 lesuren (techniek)training. Highschool voetbal wordt twee keer per week aangeboden op de velden van Excelsior.

Het doel van voetballen is natuurlijk winnen. Daarom is er veel aandacht voor aanvallen, omschakelen en verdedigen. We vinden het ook heel belangrijk dat je snapt wat je aan het doen bent, dus wordt er veel uitgelegd.
De doelstelling van onze highschool sporten is het beter worden in jouw sport. Het maakt niet uit wat je beginniveau is, als je maar laat zien dat je coachbaar bent en je volop in wil zetten om je te ontwikkelen. Om in aanmerking te komen voor highschool voetbal moet je al wel bij een voetbalvereniging spelen.

Bij de highschool voetbal train je op een hoog niveau, met toptrainers uit de regio:

  • Richard van Cappellen,
  • Jack van den Berg,
  • Marinus Barendregt,
  • Richard Mank
  • Dylan Houtman
  • Patrick de Werk

In het verleden zijn er al meerdere jongens én meisjes vanuit highschool voetbal van Thorbecke VO doorgestroomd naar één van de profclubs in Rotterdam.  

Kosten
Er zijn extra kosten verbonden aan dit profiel. U moet dan denken aan: Huur van faciliteiten als zalen en velden, maar ook de kosten van de sportkleding. De jaarlijkse kosten hiervan zijn € 195,-

Voor de highschool vindt een testdag plaats.
Op deze dag doe je allerlei oefen- en spelvormen en wordt je beoordeeld door de voetbaltrainers. Na afloop van deze dag besluiten zij of je goed genoeg bent voor een highschool voetbalklas.

Als dit niet lukt, mag je altijd nog meedoen aan de test voor de Sportklas.

Wil je informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met het Highschool coördinator, 
Dhr. Blaauw, bureautopsporthighschool@tvo-rotterdam.nl

Voor informatie over het aanmelden, proeflessen, Open Huis, testdagen, audities etc. verwijzen wij u naar de link "Aanmelden" hierboven.

 

 

« ga terug

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?

Zit jij in groep 8?

Thorbecke VO is een actieve openbare scholengemeenschap met vier locaties met de nadruk op talentontwikkeling, sport, bewegen en dans. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen!