Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Highschool Hockey

Bij highschool Hockey van Thorbecke Voortgezet Onderwijs krijg je onder schooltijd 4 lesuren per week hockeytraining!

Op de velden van OMHC in Nesselande verzorgt Jordy van der Waart uitdagende trainingen. Hij heeft jarenlange ervaring als speler en trainer/coach bij Leonidas, Victoria en OMHC. Bovendien is Jordy talentscout bij de KNHB en trainer bij de hockeybond geweest

Het doel van highschool Hockey is dat je techniek en inzicht flink verbeteren. Daar heb je natuurlijk veel plezier van bij je eigen vereniging. Je kunt misschien zelfs uitgroeien van een highschoolleerling tot een topsportleerling!* Hockeytalent Jochem Bakker heeft mede dankzij de highschool Hockey de overstap kunnen maken naar topsport. Naast Jochem hebben ook de topsporttalenten Mignonne Meekels, Marlieke van de Pas en de keeper van Oranje Pirmin Blaak op het Thorbecke hun diploma behaald.

Om topsportleerling te kunnen worden, moet je talent erkend worden door de hockeybond KNHB. Thorbecke Voortgezet Onderwijs is de enige Topsport Talentschool in de regio. Topsporters kunnen hier hun opleiding en trainingen optimaal combineren. www.topsporttalentschool.nl.

Highschool Hockey wordt aangeboden op alle locaties van Thorbecke.

Kosten


Wat goed is om te weten, is dat er extra kosten verbonden zijn aan dit profiel. U moet dan denken aan: Huur van faciliteiten als zalen en velden, maar ook de kosten van de sportkleding. Deze bedragen jaarlijks € 195,-

Wil je informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met de Highschool coördinator, 
Dhr. Blaauw, bureautopsporthighschool@tvo-rotterdam.nl

 

Testdagen
Voor ieder highschool profiel zijn er testdagen.
Op deze testdag wordt door de trainer gekeken of je het niveau van de highschool hockey aan zou kunnen.

 

 

« ga terug

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?

Zit jij in groep 8?

Thorbecke VO is een actieve openbare scholengemeenschap met vier locaties met de nadruk op talentontwikkeling, sport, bewegen en dans. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen!