Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Highschool Basketbalklas

Voor enthousiaste en ervaren basketballers is er een speciale plek op het vmbo voor sport & dans: highschool Basketbal.

Vier uur per week train je onder schooltijd in onze eigen basketbalzaal onder leiding van Aleksandar Lukic. Hij speelde jarenlang bij Rotterdam Basketbal.

De doelstelling van onze highschool sporten is het beter worden in jouw sport. Het maakt niet uit wat je beginniveau is, als je maar laat zien dat je coachbaar bent en je volop in wil zetten om je te ontwikkelen. Om in aanmerking te komen voor highschool basketbal moet je al wel bij een basketbalvereniging spelen.

Omdat je veel extra traint, leer je veel. Daar heb je bij je eigen vereniging natuurlijk veel plezier van. Als je heel erg goed wordt, kun je misschien doorgroeien van highschoolleerling naar topsporter bij de Basketball Academy Rotterdam!

Kosten
Wat goed is om te weten, is dat er extra kosten verbonden zijn aan dit profiel. U moet dan denken aan: Huur van faciliteiten als zalen en velden, maar ook de kosten van de sportkleding. Deze bedragen jaarlijks € 195,-

Wil je informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met de Highschool coördinator: 
Dhr. Blaauw, bureautopsporthighschool@tvo-rotterdam.nl

Testdagen
Voor ieder highschool profiel zijn er testdagen.
Op deze dag wordt door de trainer gekeken of je het niveau van de highschool lessen aan zou kunnen.
 
 
 
« ga terug

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?

Zit jij in groep 8?

Thorbecke VO is een actieve openbare scholengemeenschap met vier locaties met de nadruk op talentontwikkeling, sport, bewegen en dans. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen!