Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Highschool Voetbal

In de highschool Voetbal begin je twee ochtenden per week op de velden van Excelsior met een pittige training waar veel aandacht is voor aanvallen, omschakelen en verdedigen.

De highschool Voetbal is een samenwerking  tussen Thorbecke Voortgezet Onderwijs en de KNVB. In de onderbouw krijg je onder schooltijd 4 lesuren (techniek)training. Het doel van voetballen is natuurlijk winnen. Daarom is er veel aandacht voor aanvallen, omschakelen en verdedigen. We vinden het ook heel belangrijk dat je snapt wat je aan het doen bent, dus wordt er veel uitgelegd.

De highschool Voetbal sluit je af met een diploma voor F- en E-module trainer en/of pupillentrainer. Voetballers die zich heel erg goed ontwikkelen, kunnen misschien doorgroeien van highschoolleerling naar topsporter.*

*             Om topsportleerling te worden, moet je talent erkend zijn door de KNVB. Thorbecke Voortgezet Onderwijs is de enige Topsport Talentschool in de regio. Topsporters kunnen hier hun opleiding en trainingen optimaal combineren. www.topsporttalentschool.nl.

Ieder jaar gaan er leerlingen van de highschool Voetbal door naar één van de profclubs in Rotterdam. Jardel Drenthe speelt bij FC Utrecht, Jason Noslin speelt bij Sparta Rotterdam en Gabriëlla van Driel doet mee aan de vrouwencompetitie bij FC Utrecht! En weet je waar ze de kans hebben gekregen om meer te trainen? Op de highschool Voetbal van Thorbecke V.O. !

De highschool Voetbal wordt aangeboden op de locatie Prinsenlaan (havo, vwo), de locatie Merkelbachstraat (mavo) en op het vmbo voor sport & dans (vmbo b/k).

Contactpersoon: Dhr. Velberg, tvelberg@tvo-rotterdam.nl, 06 - 136 064 34.

 

 

« ga terug

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?